counter create hit

Κυρία για Καθαρισμό Σπιτιού: Ασυναγώνιστες Τιμές & Αξιόπιστες Υπηρεσίες

Κυρία για Καθαρισμό Σπιτιού: Ασυναγώνιστες Τιμές & Αξιόπιστες Υπηρεσίες

Καθαρίστριες σπιτιών
Η υπηρεσία μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε γενικό καθαρισμό σπιτιού, φροντίζοντας να απολαύσετε έναν λαμπερό και υγιεινό χώρο. Με αφοσιωμένες καθαρίστριες που εργάζονται από 6 έως 8 ώρες, εγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα στον χώρο σας, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε εσείς με τίποτα.

Ψάχνετε για την ιδανική λύση στον καθαρισμό του σπιτιού σας; Η υπηρεσία μας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε γενικό καθαρισμό σπιτιού, φροντίζοντας να απολαύσετε έναν λαμπερό και υγιεινό χώρο. Με αφοσιωμένες καθαρίστριες που εργάζονται από 6 έως 8 ώρες, εγγυόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα στον χώρο σας, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε εσείς με τίποτα.

Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές, κυμαίνονται μόλις από 8 έως 9 ευρώ την ώρα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε πρώτης τάξεως υπηρεσίες καθαρισμού χωρίς να επιβαρυνθείτε οικονομικά. Κατανοούμε πως η αναζήτηση μιας καλής καθαρίστριας μπορεί να είναι επίπονη διαδικασία. Γι’ αυτό, σας εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, με εμπειρία και αφοσίωση στην ποιότητα της εργασίας τους.

Είτε πρόκειται για το τέλειο καθαρισμό σπιτιού είτε για μια πιο στοχευμένη υπηρεσία, οι ειδικοί μας είναι εδώ για να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας με επαγγελματισμό και ακρίβεια. Μην αφήνετε την καθαριότητα του σπιτιού σας να γίνεται ένα ακόμα βάρος στην καθημερινότητά σας. Επιλέξτε την υπηρεσία μας για γρήγορο, αποτελεσματικό και προσιτό καθαρισμό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και αφήστε τη λάμψη να επιστρέψει στον χώρο σας με την πιο αξιόπιστη και εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού στην περιοχή σας.

Kυρία για Καθαρισμό Σπιτιού

Αναπαραγωγή Βίντεο
Καθαρίστρια για το σπίτι με 1 κλικ - 2121055339

Καθαρίστρια για το σπίτι με 1 κλικ.Με λίγα μόνο κλικ, εξασφαλίζετε την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας, προγραμματίζοντας τον καθαρισμό στην ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί. Μην αφήσετε το άγχος του καθαρισμού να σας επιβαρύνει. Εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες μας και απολαύστε την απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα στον χώρο σας

Ποιο είναι το κόστος για καθάρισμα σπιτιού από την εταιρεία σας;

Η τιμή για καθαρισμα σπιτιού κυμαίνεται από 8 έως 9 ευρώ ανά ώρα. Ο τελικός λογαριασμός εξαρτάται από τον αριθμό των ωρών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του καθαρισμού.

Τι περιλαμβάνει το καθαρισμα σπιτιού που προσφέρετε?

Η υπηρεσία καθαρισμού σπιτιού που προσφέρουμε περιλαμβάνει σκούπισμα, τρίψιμο, απαλλαγή από σκόνη, καθαρισμό μπάνιου και κουζίνας, καθώς και άλλες επιφάνειες κοινού χώρου.

Θέλω καθάρισμα σπιτιού, εσείς Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε;

Για καθάρισμα σπιτιού Εξυπηρετούμε πελάτες μόνο εντός της Αττικής ,και καλύπτουμε σχεδόν όλους τους δήμους της Αττικής ,όπως : Αγία Παρασκευή ,Αγία Βαρβάρα ‎,Αγίους Αναργύρους,Καματερο‎ , Αθηνα‎ ,Αιγάλεω‎ , Βούλα, Βριλήσσια‎,Βύρωνα‎ ,Γαλατσίου,Γλυφάδας‎ ,Δάφνης, Υμηττού, Ελληνικο ,Αργυρούπολη, Ζωγράφου‎ ,Ηλιούπολη,Καισαριανή‎ , Καλλιθέα,Κερατσινί,Δραπετσώνα ,Κηφισιά Κορυδαλλο‎ ,Μοσχάτο ,Ταύρο‎ ,Νέα Ιωνία ,Νέα Σμύρνη‎ ,Νίκαια ,Αγίο Ιωάννη Ρέντη,Παλαιο Φαλήρο,Παπάγου-Χολαργο‎ ,Πειραια,Πεντέλη,Περάμα,Περιστέρι ,Πεύκη,Λυκόβρυση,Φιλαδελφείας,Χαλκηδόνα,Φιλοθέη,Ψυχικο‎ ,Χαϊδαρί, Χαλάνδρι‎ Για πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες τοποθεσίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς καθορίζεται η τιμή ανά ώρα για τον καθαρισμό;

Η τιμολόγηση της υπηρεσίας καθαρισμού βασίζεται σε μια ώρα από 8 μέχρι 9 ευρώ. Αυτή η τιμή μπορεί να επηρεαστεί από τον αριθμό των καθαριστριών που επιλέγετε και τη συνολική διάρκεια του καθαρισμού.

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού για τον καθαρισμό του σπιτιού μου;

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της online φόρμας κρατήσεων στην ιστοσελίδα μας. Θα χρειαστεί να παρέχετε βασικές πληροφορίες για τον χώρο που θα καθαριστεί και τις προτιμήσεις σας για την ημερομηνία και την ώρα του καθαρισμού.

Υπάρχει ελάχιστη δέσμευση χρόνου για την υπηρεσία σας;

Ναι, κάθε συνεδρία καθαρισμού πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 6 ώρες. Αυτό εξασφαλίζει ότι παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του σπιτιού σας.

Μπορώ να προσαρμόσω τη διάρκεια του καθαρισμού ανάλογα με τις ανάγκες μου;

Η υπηρεσία μας είναι ευέλικτη με διάρκειες καθαρισμού που κυμαίνονται από 6 έως 8 ώρες ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Παρέχουμε συμβουλές για τον συνιστώμενο χρόνο ανάλογα με το μέγεθος και την κατάσταση του σπιτιού σας.

Πόσες καθαρίστριες μπορώ να επιλέξω για τον καθαρισμό;

Μπορείτε να επιλέξετε από μία έως τρεις καθαρίστριες για τον καθαρισμό του σπιτιού σας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Ποια είναι η διάρκεια ενός τυπικού καθαρισμού;

Κάθε καθαρισμός διαρκεί από 6 έως 8 ώρες, με ελάχιστο χρόνο διάρκειας τις 6 ώρες. Η ακριβής διάρκεια εξαρτάται από το μέγεθος και την κατάσταση του χώρου που θα καθαριστεί.

Ποιον εξοπλισμό πρέπει να παρέχει ο πελάτης;

Οι πελάτες πρέπει να παρέχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό καθαρισμού και τα καθαριστικά προϊόντα. Οι καθαρίστριές μας χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό και τα προϊόντα που παρέχει ο πελάτης για τον καθαρισμό.

Τι συμβαίνει αν ο εξοπλισμός ή τα καθαριστικά που διαθέτω δεν είναι επαρκής;

Οι καθαρίστριες μας εξαρτώνται από τον εξοπλισμό και τα καθαριστικά που παρέχετε. Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός ή τα καθαριστικά δεν είναι επαρκή, συνιστάται να επικοινωνήσετε εκ των προτέρων μαζί μας για να συζητήσουμε τις εναλλακτικές σας ή πώς μπορούμε να προσαρμόσουμε την υπηρεσία για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Μπορώ να προγραμματίσω τακτικούς καθαρισμούς;

Ναι, μετά τον πρωτο καθαρισμό, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν με τακτική συντήρηση ,προσφέρουμε τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τακτικούς καθαρισμούς σε εβδομαδιαία, διμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Αυτό εξασφαλίζει ότι το σπίτι σας διατηρείται καθαρό και φροντισμένο συνεχώς.

Τι πρέπει να κάνω εάν έχω ευαίσθητες επιφάνειες που απαιτούν ειδική φροντίδα;

Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ευαίσθητη ή ειδική επιφάνεια στον χώρο σας, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε σαφείς οδηγίες στις καθαρίστριες μας και να εξασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες τεχνικές και προϊόντα.

Προσφέρετε καθαρισμό μετά από ανακαίνιση ή μετακόμιση;

Η εταιρία μας ειδικεύεται στον γενικό καθαρισμό σπιτιών. Για ειδικές περιπτώσεις όπως καθαρισμός μετά από ανακαίνιση ή μετακόμιση, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να συζητήσουμε τις δυνατότητες και τις προσαρμοσμένες λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε.

Πώς πρέπει να προετοιμάσω το χώρο πριν την άφιξη της καθαρίστριας;

Για να διευκολύνετε τον καθαρισμό, συνιστάται να απομακρύνετε οποιαδήποτε περιττά αντικείμενα ή προσωπικά είδη που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την πρόσβαση στις επιφάνειες που πρέπει να καθαριστούν. Επίσης, ενημερώστε μας για οποιεσδήποτε ειδικές οδηγίες ή προτιμήσεις καθαρισμού που έχετε.

Τι συμβαίνει αν δεν είμαι ευχαριστημένος με τον καθαρισμό;

Εάν δεν είστε πλήρως ευχαριστημένοι με την ποιότητα του καθαρισμού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της υπηρεσίας. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διορθώσουμε τυχόν παραλείψεις ή να προσφέρουμε μια κατάλληλη λύση.

Τι πολιτική ακύρωσης έχετε;

Κατανοούμε ότι τα πλάνα μπορεί να αλλάξουν. Για ακυρώσεις ή αλλαγές στην κράτησή σας, παρακαλούμε ειδοποιήστε μας τουλάχιστον 24 ώρες πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο καθαρισμού για να αποφύγετε οποιαδήποτε χρέωση ακύρωσης.

Είναι δυνατόν να ζητήσω καθαρισμό μόνο για συγκεκριμένες περιοχές του σπιτιού μου;

Ναι, μπορείτε να επιλέξετε τον καθαρισμό μόνο συγκεκριμένων περιοχών του σπιτιού σας. Κατά τη διαδικασία κράτησης, αναφέρετε ποιες περιοχές επιθυμείτε να εστιάσουμε, ώστε να προσαρμόσουμε την υπηρεσία στις ανάγκες σας.

Χρειάζεται να είμαι παρών κατά τη διάρκεια του καθαρισμού;

Δεν είναι απαραίτητο να είστε παρόντες κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, αλλά πρέπει να διασφαλίσετε ότι η καθαρίστρια θα έχει πρόσβαση στον χώρο που πρόκειται να καθαριστεί.

Προσφέρετε εγγύηση για τις υπηρεσίες καθαρισμού σας;

Παρέχουμε εγγύηση ικανοποίησης για όλες τις υπηρεσίες μας. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τον καθαρισμό, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 24 ωρών και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να διορθώσουμε την κατάσταση.

Χρησιμοποιούνται οικολογικά καθαριστικά προϊόντα στον καθαρισμό;

Οι καθαρίστριές μας χρησιμοποιούν τα καθαριστικά προϊόντα που παρέχονται από τον πελάτη. Εάν επιθυμείτε τη χρήση οικολογικών προϊόντων, παρακαλούμε να τα παρέχετε εσείς.

Κλείστε τώρα το επόμενο σας ραντεβού την ημέρα και ώρα που εσείς θέλετε, μέσω της online φόρμας μας. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, εξασφαλίζοντας την άμεση κράτηση της υπηρεσίας καθαρισμού που επιθυμείτε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Κλείστε ραντεβού με μερικά κλικ

Κατανοούμε πως ο καθένας έχει μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις όταν πρόκειται για την καθαριότητα του χώρου του. Γι' αυτό προσφέρουμε δυο βασικά είδη καθαρισμού όπως : Καθαρίστρια για το σπίτι ,και γενικό καθαρισμό ,αν επιθυμείτε μια απλή συντήρηση καθαριότητας ,απλά επιλέξτε καθαρίστρια για το σπίτι ,ενώ αν επιθυμείτε, καθαρισμό μετακόμισης ,γενικό καθαρισμό ,η καθαρισμό μετά από ανακαίνιση επιλέξτε γενικό καθαρισμό

Σε αυτό το βήμα απλά Παρέχετε λεπτομέρειες όπως η περιοχή ώστε να γίνει αντιστοίχηση με την κατάλληλη καθαρίστρια και τις διαθέσιμες ημέρες της ,στο τελικό βήμα παρέχετε πληροφορίες όπως που διεύθυνση, αριθμός διαμερίσματος ή οποιεσδήποτε άλλες οδηγίες που θεωρείτε απαραίτητες για την εύκολη πρόσβαση της καθαρίστριας ,αλλά και τυχόν ιδιαιτερότητες που πρέπει να γνωρίζουμε

Αφού επιλέξετε περιοχή και υπηρεσία, κάντε κλικ στο κουμπί στο κουμπί επόμενο ,εκεί Εμφανίζεται ένα ημερολόγιο και ένας κατάλογος διαθέσιμων ωρών. Κάθε ραντεβού έχει ελάχιστο χρόνο τις 6 ώρες ,σε αυτό το βήμα η το αφήνετε στο ελάχιστο των 6 ωρών η επιλέγεται παραπάνω ώρες στο παράθυρο που βρίσκετε στο επάνω μέρος του ημερολογίου ,έπειτα Επιλέξτε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί στο κάτω μέρος που είναι προγραμματισμένο στην πρώτη διαθέσιμη ώρα ,η και συνεχίστε απλά με το κουμπι επόμενο .Στη συνέχεια, επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε από τις διαθέσιμες επιλογές στο κάτω μέρος και πατήστε το κουμπί επόμενο .

Για να διασφαλίσουμε την άριστη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία μαζί σας, είναι σημαντικό να καταχωρίσετε τα προσωπικά σας στοιχεία κατά την διαδικασία εγγραφής ή κράτησης υπηρεσίας. Αυτό μας βοηθά να σας παρέχουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και να σας ενημερώνουμε για την πρόοδο της υπηρεσίας ή τυχόν αλλαγές. Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την καταχώρηση των στοιχείων σας:

Όνομα: Καταχωρίστε το πλήρες όνομά σας όπως επιθυμείτε να σας αποκαλούμε.


Διεύθυνση: Παρέχετε την πλήρη διεύθυνση της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου όπου θα προσφερθεί η υπηρεσία.

Τηλέφωνο: Εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου όπου μπορούμε να σας επικοινωνήσουμε για επιβεβαιώσεις ή ενημερώσεις.

Email: Καταχωρίστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για την αποστολή ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης, αλλαγών στην υπηρεσία ή ειδικές προσφορές.


Ολοκλήρωση Καταχώρησης και Σημαντικές Πληροφορίες

Μετά την προσεκτική συμπλήρωση των απαιτούμενων πεδίων με τα προσωπικά σας στοιχεία, σας παροτρύνουμε να επανεξετάσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχετε. Είναι σημαντικό όλες οι πληροφορίες να είναι σωστές και επίκαιρες για να εξασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτηση και επικοινωνία.

Προσθέστε Σημειώσεις για Τυχόν Ιδιαιτερότητες

Στο πλαίσιο "Σημειώσεις" που βρίσκεται στο τέλος της φόρμας, έχετε τη δυνατότητα να μας ενημερώσετε για οποιεσδήποτε ιδιαιτερότητες ή ειδικές απαιτήσεις που πρέπει να γνωρίζουμε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

Ειδικές οδηγίες πρόσβασης στον χώρο.

Προτιμήσεις σχετικά με την ημέρα και ώρα παροχής της υπηρεσίας. Οποιαδήποτε αλλεργία ή ευαισθησία σε καθαριστικά προϊόντα.

Ειδικές οδηγίες για τη φροντίδα ορισμένων επιφανειών ή αντικειμένων. Η παροχή αυτών των πληροφοριών μας βοηθά να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας με το αποτέλεσμα.

Επιβεβαίωση και Υποβολή

Αφού συμπληρώσετε και ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία και τις σημειώσεις, πατήστε το κουμπί "Υποβολή" για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Εμείς θα λάβουμε την καταχώρησή σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν επιβεβαιώσεις ή επιπλέον διευκρινίσεις.

Η επικοινωνία και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η υψηλότερη προτεραιότητά μας. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας τις πληροφορίες και τις προτιμήσεις σας, και ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Θέλετε βοήθεια στην εγγραφή η στον προγραμματισμό ?

    Share
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ