counter create hit

Καθαρίστρια για το σπίτι ,δείτε τις ειδικές μας τιμές για πολυτελή καθαριότητα..Καθαρισμός Σπιτιού,Διαθέσιμες Λύσεις για Κάθε Ανάγκη Καθαριότητας,απολαύστε Λάμψη και Καθαριότητα.Μείνετε μακριά από το στρες του καθαρισμού,Αφήστε μια επαγγελματία καθαρίστρια να φροντίσει τη λάμψη του σπιτιού σας.Επιλέξτε την Ιδανική Ποιότητα Καθαρισμού με Οικονομικό Κόστος ανά Ώρα

Καθαρίστριες σπιτιών

2024

Mrmaid

Καθαρισμός Σπιτιού & Οικίας

Βρες Καθαρίστριες & Προγραμμάτισε Ραντεβού για Καθαρισμό Σπιτιού Mrmaid

Ο τακτικός καθαρισμός είναι ένα απαραίτητο μέρος της διατήρησης μιας κατοικίας, τόσο για ενοικιαστές όσο και για ιδιοκτήτες. Η συνεχής φροντίδα και καθαριότητα διασφαλίζει όχι μόνο μια ευχάριστη εμφάνιση αλλά και την υγεία και την ευεξία των ενοίκων. Ένας καθαρός χώρος μειώνει την παρουσία αλλεργιογόνων και βλαβερών μικροβίων, ενώ παράλληλα αυξάνει την αίσθηση της ηρεμίας και της οργάνωσης. Η συντήρηση της καθαριότητας είναι επίσης κρίσιμη για την προστασία της αξίας της περιουσίας και την αποφυγή της φθοράς των υλικών και των επίπλων.

 • Οι καθαρίστριες μας είναι εκπαιδευμένες επαγγελματίες με πλούσια εμπειρία στον καθαρισμό κάθε είδους χώρου. Η εμπειρία και η εξειδίκευσή τους εγγυώνται την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του σπιτιού σας.
 • Κατανοούμε τη σημασία της εμπιστοσύνης όταν πρόκειται για τον άνθρωπο που θα εισέλθει στον προσωπικό σας χώρο. Γι' αυτό, προσφέρουμε μια ομάδα αξιόπιστων καθαριστριών, οι οποίες έχουν υποστεί αυστηρό έλεγχο προτού ενταχθούν στην ομάδα μας.
 • Προσαρμοστικότητα: Κάθε σπίτι έχει τις δικές του μοναδικές ανάγκες καθαρισμού. Προσφέρουμε ευέλικτα πακέτα καθαρισμού που μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προτιμήσεις σας, είτε πρόκειται για καθημερινό, εβδομαδιαίο, μηνιαίο καθαρισμό ή μια μία φορά βαθύ καθαρισμό.
 • Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών: Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσει σε ερωτήσεις, να λύσει απορίες και να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις, διασφαλίζοντας την ευχαρίστησή σας με κάθε επίσκεψη.

KATHARISTRIES.GR

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας, τον τόπο όπου η καθαριότητα του σπιτιού σας αναλαμβάνει μια νέα διάσταση. Εξειδικευμένες στο να φέρνουμε λύσεις καθαρισμού προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, οι καθαρίστριές μας είναι αφοσιωμένες στη διατήρηση του χώρου σας καθαρού, υγιεινού και φιλόξενου. Με προσοχή στις λεπτομέρειες και με έμφαση στην αποτελεσματικότητα, προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Απολαύστε την ειρήνη του μυαλού που έρχεται με ένα αψεγάδιαστα καθαρό σπίτι, αφήνοντας την φροντίδα του στα χέρια μας.
Καθαρίστριες
about

Καθαρίστριες σπιτιών που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής καθαρίστριας με την ώρα, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ακριβείς ανάγκες και τον διαθέσιμο χρόνο σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς τη διάρκεια του καθαρισμού, είτε πρόκειται για μια γρήγορη ανανέωση είτε για μια εξονυχιστική καθαριότητα, εξασφαλίζοντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το ξέρουμε ότι έχετε απαιτήσεις,και θέλουμε να έχετε απαιτήσεις

Καθάρισμα σπιτιού
 • Ποιότητα και Εμπιστοσύνη
 • Προσαρμοσμένες Λύσεις
 • Ανταγωνιστικές Τιμές

Η προσέγγισή μας στον καθαρισμό είναι ριζική και περιεκτική. Από τον Τακτικό Καθαρισμό Σπιτιού, που διασφαλίζει την τακτική φροντίδα και καθαριότητα του χώρου σας, μέχρι τον Γενικό Καθαρισμό, που προσφέρει μια πλήρη ανανέωση, εμείς έχουμε τη λύση. Είτε πρόκειται για Καθαρισμό μετά από Μετακόμιση για να απαλλαγείτε από τις επιπτώσεις της αλλαγής, είτε για Καθαρισμό μετά από Ανακαίνιση για να επαναφέρετε τη λάμψη στον χώρο σας, εμείς εγγυόμαστε αποτελέσματα. Ο Ανοιξιάτικος Καθαρισμός σας προετοιμάζει ιδανικά για τη νέα σεζόν, ενώ ο Αρχικός Καθαρισμός είναι ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσετε σωστά σε έναν νέο χώρο.

Οι υπηρεσίες μας

Τακτικος καθαρισμος σπιτιου
Τακτικός Καθαρισμός Σπιτιού
images_GZOHRODYMgPX89JaGFrM
Γενικός καθαρισμός σπιτιού
images_8aDy1MDc9nGYyo9DAUVw
Καθαρισμός από μετακόμιση
images_J3KKVp4MOlMONVduMRwj
Καθαρισμός από ανακαίνιση
images_LQ26lmFS0UiCgotpYiS2
Ανοιξιάτικος καθαρισμός
images_WhNCrUWemqOb6Yj0fXsR
Χειμωνιάτικος καθαρισμός
images_GerHzTCHFruv1gUuWYcw
Έκτακτος καθαρισμός
images_IdWP8yuVLPsrrngjX0V3
Αρχικός καθαρισμός

Θέλετε βοήθεια στην εγγραφή η στον προγραμματισμό ?


  Κάντε την επιλογή που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας. Με λίγα μόνο κλικ στην online φόρμα μας, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να εντυπωσιάσετε με την καθαριότητα του χώρου σας.
  Κλείστε τώρα το επόμενο σας ραντεβού την ημέρα και ώρα που εσείς θέλετε, μέσω της online φόρμας μας. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, εξασφαλίζοντας την άμεση κράτηση της υπηρεσίας καθαρισμού που επιθυμείτε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  Κλείστε ραντεβού με μερικά κλικ

  Κατανοούμε πως ο καθένας έχει μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις όταν πρόκειται για την καθαριότητα του χώρου του. Γι' αυτό προσφέρουμε δυο βασικά είδη καθαρισμού όπως : Καθαρίστρια για το σπίτι ,και γενικό καθαρισμό ,αν επιθυμείτε μια απλή συντήρηση καθαριότητας ,απλά επιλέξτε καθαρίστρια για το σπίτι ,ενώ αν επιθυμείτε, καθαρισμό μετακόμισης ,γενικό καθαρισμό ,η καθαρισμό μετά από ανακαίνιση επιλέξτε γενικό καθαρισμό

  Σε αυτό το βήμα απλά Παρέχετε λεπτομέρειες όπως η περιοχή ώστε να γίνει αντιστοίχηση με την κατάλληλη καθαρίστρια και τις διαθέσιμες ημέρες της ,στο τελικό βήμα παρέχετε πληροφορίες όπως που διεύθυνση, αριθμός διαμερίσματος ή οποιεσδήποτε άλλες οδηγίες που θεωρείτε απαραίτητες για την εύκολη πρόσβαση της καθαρίστριας ,αλλά και τυχόν ιδιαιτερότητες που πρέπει να γνωρίζουμε

  Αφού επιλέξετε περιοχή και υπηρεσία, κάντε κλικ στο κουμπί στο κουμπί επόμενο ,εκεί Εμφανίζεται ένα ημερολόγιο και ένας κατάλογος διαθέσιμων ωρών. Κάθε ραντεβού έχει ελάχιστο χρόνο τις 6 ώρες ,σε αυτό το βήμα η το αφήνετε στο ελάχιστο των 6 ωρών η επιλέγεται παραπάνω ώρες στο παράθυρο που βρίσκετε στο επάνω μέρος του ημερολογίου ,έπειτα Επιλέξτε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί στο κάτω μέρος που είναι προγραμματισμένο στην πρώτη διαθέσιμη ώρα ,η και συνεχίστε απλά με το κουμπι επόμενο .Στη συνέχεια, επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε από τις διαθέσιμες επιλογές στο κάτω μέρος και πατήστε το κουμπί επόμενο .

  Για να διασφαλίσουμε την άριστη και πιο αποτελεσματική επικοινωνία μαζί σας, είναι σημαντικό να καταχωρίσετε τα προσωπικά σας στοιχεία κατά την διαδικασία εγγραφής ή κράτησης υπηρεσίας. Αυτό μας βοηθά να σας παρέχουμε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και να σας ενημερώνουμε για την πρόοδο της υπηρεσίας ή τυχόν αλλαγές. Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την καταχώρηση των στοιχείων σας:

  Όνομα: Καταχωρίστε το πλήρες όνομά σας όπως επιθυμείτε να σας αποκαλούμε.


  Διεύθυνση: Παρέχετε την πλήρη διεύθυνση της κατοικίας ή του επαγγελματικού χώρου όπου θα προσφερθεί η υπηρεσία.

  Τηλέφωνο: Εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου όπου μπορούμε να σας επικοινωνήσουμε για επιβεβαιώσεις ή ενημερώσεις.

  Email: Καταχωρίστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για την αποστολή ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης, αλλαγών στην υπηρεσία ή ειδικές προσφορές.


  Ολοκλήρωση Καταχώρησης και Σημαντικές Πληροφορίες

  Μετά την προσεκτική συμπλήρωση των απαιτούμενων πεδίων με τα προσωπικά σας στοιχεία, σας παροτρύνουμε να επανεξετάσετε την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχετε. Είναι σημαντικό όλες οι πληροφορίες να είναι σωστές και επίκαιρες για να εξασφαλίσουμε την άριστη εξυπηρέτηση και επικοινωνία.

  Προσθέστε Σημειώσεις για Τυχόν Ιδιαιτερότητες

  Στο πλαίσιο "Σημειώσεις" που βρίσκεται στο τέλος της φόρμας, έχετε τη δυνατότητα να μας ενημερώσετε για οποιεσδήποτε ιδιαιτερότητες ή ειδικές απαιτήσεις που πρέπει να γνωρίζουμε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

  Ειδικές οδηγίες πρόσβασης στον χώρο.

  Προτιμήσεις σχετικά με την ημέρα και ώρα παροχής της υπηρεσίας. Οποιαδήποτε αλλεργία ή ευαισθησία σε καθαριστικά προϊόντα.

  Ειδικές οδηγίες για τη φροντίδα ορισμένων επιφανειών ή αντικειμένων. Η παροχή αυτών των πληροφοριών μας βοηθά να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και να εξασφαλίσουμε την ικανοποίησή σας με το αποτέλεσμα.

  Επιβεβαίωση και Υποβολή

  Αφού συμπληρώσετε και ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία και τις σημειώσεις, πατήστε το κουμπί "Υποβολή" για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Εμείς θα λάβουμε την καταχώρησή σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν επιβεβαιώσεις ή επιπλέον διευκρινίσεις.

  Η επικοινωνία και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η υψηλότερη προτεραιότητά μας. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας τις πληροφορίες και τις προτιμήσεις σας, και ανυπομονούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

  ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


  Πόσο κοστίζει μια καθαρίστρια για το σπίτι;

  Η μέση ωριαία χρέωση για μια καθαρίστρια στην Αθήνα κυμαίνεται μεταξύ 7,90 έως και 9 € ανά ώρα, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του καθαρισμού και από το εάν προσλαμβάνετε μέσω πρακτορείου ή απευθείας ένα άτομο.

  Υπάρχουν πακέτα καθαρισμού σε σταθερή τιμή;

  Ναι,προσφέρονται πακέτα καθαρισμού με σταθερή τιμή για συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως βαθύς καθαρισμός ή καθαρισμός μετά από μετακόμιση.

  Πώς υπολογίζεται το κόστος για τον καθαρισμό ενός σπιτιού;

  Το κόστος συνήθως υπολογίζεται βάσει της διάρκειας του καθαρισμού, του μεγέθους του χώρου, της κατάστασης του σπιτιού, και των ειδικών απαιτήσεων ή των πρόσθετων εργασιών που μπορεί να χρειαστούν.

  Είναι φθηνότερο να προσλάβω μια αυτοαπασχολούμενη καθαρίστρια ή μια εταιρεία καθαρισμού;

  Η τιμή μπορεί να διαφέρει. Αυτοαπασχολούμενες καθαρίστριες μπορεί να προσφέρουν πιο ευέλικτες τιμές, ενώ οι εταιρείες καθαρισμού προσφέρουν επιπλέον εγγυήσεις και ασφάλεια. Συνιστάται να ζητήσετε προσφορές και να συγκρίνετε τις υπηρεσίες πριν λάβετε απόφαση.

  Μπορώ να προσλάβω καθαρίστρια για μία μόνο φορά;

  Ναι, για μία μόνο φορά, ιδανικό για μετά από εκδηλώσεις, πριν από ή μετά τις διακοπές, ή για ειδικές περιστάσεις.

  Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού για καθαρισμό;

  Οι ώρες επικοινωνίας μας καθημερινά είναι από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00. Για ακύρωση, μεταφορά ή επιβεβαίωση ραντεβού, καλέστε μας στο 2121055339 ή στείλτε email στο support@meetamaid.gr. Η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας υποστηρίξει σε κάθε σας ανάγκη, εξασφαλίζοντας την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. Είτε χρειάζεται να ακυρώσετε ή να μεταφέρετε το ραντεβού σας, είτε απλώς θέλετε να επιβεβαιώσετε την ώρα και την ημερομηνία, εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διασφαλίσετε ότι οι υπηρεσίες καθαρισμού μας πληρούν πάντα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

  Που μπορώ να βρω καλή καθαρίστρια ?

  Ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, μπορείτε να προσλάβετε καθαρίστριες μέσω ατόμων, πρακτορείων ή ειδικών φροντίδας. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 212-1055339 και τα έμπειρα μέλη μας να σας προτείνουν μια αξιόπιστη καλή καθαρίστρια ,ταυτοποιημένη, έμπειρη και να έρχεται στον χώρο σας όποτε εσείς την έχετε ανάγκη.

  Πόσο κοστίζει να έρθει μια καθαρίστρια στο σπίτι μου ?

  Το κόστος στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, για να έρθει μια καθαρίστρια να κάνει έναν καλό καθαρισμό σε ένα σπίτι ξεκάνει από τα 8€/ωρα .Βεβαία η τιμή μπορεί να αλλάξει σε περιπτώσεις σταθερής συνεργασίας η ποιο δύσκολων καθαρισμών όπως καθαρισμός από μετακόμιση η ανακαίνιση

  Που μπορώ να βρω καλή καθαρίστρια ?

  Ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, μπορείτε να προσλάβετε καθαρίστριες μέσω ατόμων, πρακτορείων ή ειδικών φροντίδας. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 212-1055339 και τα έμπειρα μέλη μας να σας προτείνουν μια αξιόπιστη καλή καθαρίστρια ,ταυτοποιημένη, έμπειρη και να έρχεται στον χώρο σας όποτε εσείς την έχετε ανάγκη.


  Καθαρίστρια για το σπίτι με 1 κλικ - 2121055339

  Καθαρίστρια για το σπίτι με 1 κλικ.Με λίγα μόνο κλικ, εξασφαλίζετε την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας, προγραμματίζοντας τον καθαρισμό στην ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί. Μην αφήσετε το άγχος του καθαρισμού να σας επιβαρύνει. Εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες μας και απολαύστε την απόλυτη καθαριότητα και φρεσκάδα στον χώρο σας

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ