counter create hit

Ζητήστε μια εκτίμηση

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ

  Οι πιο δημοφιλές υπηρεσίες
  γενικών καθαρισμών

  Ξεκινήστε τον επόμενο καθαρισμό σας Δείτε όλες τις υπηρεσίες

  Καθαρίστριες
  about

  Συνεργείο γενικών καθαρισμών που μπορείτε να εμπιστευτείτε

  Για έναν καθαρισμό που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα σας, χρειάζεστε μια αφοσιωμένη ομάδα εκπαιδευμένων ειδικών. Φτάνουμε σε κάθε επίσκεψη με όλες τις προμήθειες που απαιτούνται για τον σχολαστικό γενικό καθαρισμό του σπιτιού σας με την εκτεταμένη διαδικασία καθαρισμού 22 βημάτων

  Το ξέρουμε ότι έχετε απαιτήσεις,και θέλουμε να έχετε απαιτήσεις

  Καθάρισμα σπιτιού
  • Γενικός καθαρισμός σπιτιού
  • Αρχικός καθαρισμός σπιτιού
  • Καθαρισμός νεόδμητων
  • Καθαρισμός από φωτιά
  • Καθαρισμός από περιστέρια
  Θα μας επιλέξετε γιατί

  Θα κάνουμε κάθε εκατοστό
  Καθαρό & Οργανωμένο

  Αναγνωρίζουμε ότι κάθε σπίτι και επιχείρηση έχει τις δικές του ειδικές απαιτήσεις, επομένως θα συνεργαστούμε μαζί σας για να προσαρμόσουμε ένα πρόγραμμα καθαρισμού που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι θα έχετε ακριβώς αυτό που θέλετε, στα πρότυπα που περιμένετε.

  Καθημερινός & Μηνιαίος καθαρισμός

  Ποιότητα

  Αφοσιωμένο προσωπικό

  Τιμή & Cleaner

  58+

  Complete Project

  305+

  Cleaning Expert

  48+

  Satisfied Client

  125+

  National Awarded

  Οποιαδήποτε ερώτηση

  Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς

  Αυτές οι υπηρεσίες αποτελούν τον μέσο όρο των εργασιών καθαρισμού ενός περιοδικού καθαρισμού σπιτιού,βεβαία κάθε σπίτι είναι μια και μοναδική περίπτωση ,σας δίνουμε μια ιδέα για τις εργασίες που μπορούν να γίνουν σε ένα σπίτι περίπου 80 m2 μέσα σε ένα λογικό οκτάωρο και με βασική προϋπόθεση ότι δεν είναι πλήρως παραμελημένο και γινεται μια σχετική συντήρηση περίπου 2-3 φορές τον μήνα Ξεσκόνισμα φωτιστικών και ανεμιστήρων οροφής Αφαίρεση ιστών αράχνης Ξεσκόνισμα όλων των χώρων Ξεσκόνισμα σε κουκλάκια και εικόνες Ξεσκόνισμα σε περβάζια και περσίδες Αφαίρεση σε χνούδι και τις τρίχες από τα έπιπλα καθάρισμα σε νεροχύτες – απολύμανση και καθαρισμος Καθαρισμός του εσωτερικού παραθύρου πίσω από τον νεροχύτη της κουζίνας Καθαρισμός πλακιδίων, ντους και μπανιέρων Ξεσκόνισμα αμπαζούρ και λάμπες Ξεσκόνισμα επίπλων Σκούπισμα του επάνω και του μπροστινού μέρους του ψυγείου Σκούπισμα των μπροστινών χώρων στο ψυγείο και την κατάψυξη Σκουπίζοντας το πάνω μέρος της κουκούλας της εξάτμισης Καθαρισμός στο εσωτερικό του φούρνου μικροκυμάτων και στο εξωτερικό της πόρτας και του πληκτρολογίου Γυάλισμα συσκευών από ανοξείδωτο χάλυβα Καθαρισμός λεκέδων σε πόρτες, κουφώματα και χερούλια Καθαρισμός του πάγκου της κουζίνας Καθαρισμός ειδών μπάνιου και πάγκων Άδειασμα καλαθιών αχρήστων Σκούπισμα σκαλοπατιών Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα & σφουγγάρισμα δαπέδων

  ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

  Πώς λειτουργεί το booking
  για εσάς

  01

  Κλείστε ραντεβού

  02

  Επιλέξτε Υπηρεσίες

  03

  Απολαύστε την Καθαριότητα

  LATEST PROJECTS

  Το ξέρουμε ότι έχετε απαιτήσεις,και θέλουμε να έχετε απαιτήσεις

  Τα Πολυμελή συνεργεία καθαρισμού μας ,αποτελούμενα από ομάδες έμπειρων καθαριστών, αναλαμβάνουν να καθαρίσουν τέλεια, γρήγορα και προσεκτικά την οικία σας η τον επαγγελματικό σας χώρο ,και να αναδείξουν με τα κατάλληλα απορρυπαντικά, υλικά και μηχανήματα καθαρισμού, την ομορφιά του χωρου σας. φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, γι αυτό απαιτούνται εξειδικευμένα άτομα και ειδικά μηχανήματα. Ο Γενικος καθαρισμος σπιτιού απαιτεί τα κατάλληλα υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

  Οι ώρες επικοινωνίας μας καθημερινά είναι από τις 09:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00. Κατά τις ώρες αυτές, η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση, να λύσει απορίες ή να βοηθήσει στην κράτηση των υπηρεσιών καθαρισμού που επιθυμείτε. Μπορείτε να μας καλέσετε εντός των ωρών αυτών για άμεση εξυπηρέτηση ή να επιλέξετε την online φόρμα κράτησης ραντεβού στην ιστοσελίδα μας ανά πάσα στιγμή. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαδικασία καθαρισμού του χώρου σας όσο το δυνατόν πιο απλή και ανέπαφη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Ελάτε σε επαφή

   Πληροφορίες επικοινωνίας

   Στείλτε μας email

   maidsgr@gmail.com

   Telephone

   (212) 1055339 (+30)

   Ώρα Λειτουργίας

   10.00pm - 08.00am Κυριακή κλειστά
   ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ